Popis
Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
vepřové maso (33%), zelí kysané (zelí, voda, sůl, kmín), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), smetana, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, česnek, kmín.
Hmotnost | 600 kg |
Porce | 2 |
Informace pro alergiky | laktóza |
Energetická hodnota | 388 |
Tuky | 4,8 |
Nasycené mastné kyseliny | 1,95 |
Sacharidy | 4,7 |
Cukry | 0,65 |
Bílkoviny | 7,7 |
Sůl | 0,89 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.