Shipping CZ 65,- | SK 5€ | EU 15€ | 3% registration

Hovězí Stroganov EXPRES MENU (600g)

199 Kč
Dostupnost: Ihned k odeslání (5 ks)
Kód: EM/68
Hovězí Stroganov EXPRES MENU (600g)

Detailní popis produktu

Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu a s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.

SLOŽENÍ

hovězí maso zadní (31%), vývar z hovězího masa (voda, hovězí maso a kosti), žampiony, smetana, cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), máslo, citron, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), pepř.

SNADNÁ PŘÍPRAVA

Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. 

JAK OHŘÁT?

1) vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř
2) sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min
3) přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě


INFORMACE O PRODUKTU

✓ snadná příprava a skvělá chuť
✓ hotový sterilovaný pokrm vyrobený z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů v ČR
✓ dlouhá doba spotřeby (až 36 měsíců) bez nutnosti chlazení ( skladování +1 až +30°C )
✓ poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv a lepku 

✓ otevřený výrobek uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin

OBSAH BALENÍ

✓ počet porcí: 2
✓ obsah: 600g

Doplňkové parametry

Kategorie: Dvouporcová jídla
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 600 kg
Porce: 2
Informace pro alergiky: smetana, máslo
Energetická hodnota: 340,3
Tuky: 4,80
Nasycené mastné kyseliny: 0,67
Sacharidy: 1,90
Cukry: 0,25
Bílkoviny: 7,70
Sůl: 0,77

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.