Shipping CZ 65,- | SK 5€ | EU 15€ | 3% registration
  • 1 z 2
 

Španělský ptáček EXPRES MENU (600g)

 
Dostupnost Ihned k odeslání (3 ks)
229 Kč
   
Kód produktu EM/16
Značka Expres menu
Kategorie Dvouporcová jídla
Záruka 3 roky
 

Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.

SLOŽENÍ

hovězí maso zadní (31%), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, okurky sterilované (okurky, voda, ocet, sůl, koření, cibule, hořčičné semeno), řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, vejce, uzená slanina (vepřové sádlo), hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, kurkuma, výtažek koření), sůl kamenná, pepř.

SNADNÁ PŘÍPRAVA

Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. 

JAK OHŘÁT?

1) vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř
2) sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min
3) přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě


INFORMACE O PRODUKTU

✓ snadná příprava a skvělá chuť
✓ hotový sterilovaný pokrm vyrobený z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů v ČR
✓ dlouhá doba spotřeby (až 36 měsíců) bez nutnosti chlazení ( skladování +1 až +30°C )
✓ poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv a lepku 

✓ otevřený výrobek uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin

OBSAH BALENÍ

✓ počet porcí: 2
✓ obsah: 600g

 

Hmotnost 600 kg
Porce 2
Informace pro alergiky hořčice, vejce
Energetická hodnota 466,4
Tuky 7,00
Nasycené mastné kyseliny 1,74
Sacharidy 3,00
Cukry 0,4
Bílkoviny 9,2
Sůl 0,90

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.