Shipping CZ 65,- | SK 5€ | EU 15€ | 3% registration
  • 1 z 2
 

Zbojnické kuře EXPRES MENU (600g)

 
Dostupnost Ihned k odeslání (4 ks)
149 Kč
   
Kód produktu EM/65
Značka Expres menu
Kategorie Dvouporcová jídla
Záruka 3 roky
 

Kousky kuřecího stehenního masa s paprikovou klobáskou, špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem a dochucené rajským protlakem.

SLOŽENÍ

kuřecí maso (33%), vepřová klobása (vepř. maso 86%, voda, brambor. škrob, sůl, vepřový protein, koření), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, uzená slanina (vepř. sádlo), rýžová mouka, kukuřičná mouka, tvaroh, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), řepkový olej, sůl kamenná, paprika mletá, pepř.

SNADNÁ PŘÍPRAVA

Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. 

JAK OHŘÁT?

1) vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř
2) sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min
3) přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě


INFORMACE O PRODUKTU

✓ snadná příprava a skvělá chuť
✓ hotový sterilovaný pokrm vyrobený z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů v ČR
✓ dlouhá doba spotřeby (až 36 měsíců) bez nutnosti chlazení ( skladování +1 až +30°C )
✓ poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv a lepku 

✓ otevřený výrobek uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin

OBSAH BALENÍ

✓ počet porcí: 2
✓ obsah: 600g
Hmotnost 600 kg
Porce 2
Informace pro alergiky laktóza
Energetická hodnota 440
Tuky 6,8
Nasycené mastné kyseliny 2,45
Sacharidy 4,8
Cukry 0,5
Bílkoviny 6,3
Sůl 0,67

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.