Popis
Komplet Menu.
Plátek vepřového masa v omáčce s kořenovou zeleninou a smetanou. Přílohou je jasmínová rýže.
Hlavní jídlo i s přílohou v dvoukomorové misce.
Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě - uvolněte fólii na protilehlých stranách misky
a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C na cca 10 min. 3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.
Po odstranění fólie je možné pokrm konzumovat přímo z misky nebo přendat na talíř.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby - 1 rok
jasmínová rýže (40,5%), vepřové maso (17,6%), smetana, voda, mrkev, celer, petržel, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, cibule, česnek, citron, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), provensálské koření, divoké koření, tymián, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný).
Hmotnost | 370 kg |
Porce | 1 |
Informace pro alergiky | smetana, celer, hořčice |
Energetická hodnota | 604 |
Tuky | 5 |
Nasycené mastné kyseliny | 0,4 |
Sacharidy | 22,8 |
Cukry | 0,2 |
Bílkoviny | 5 |
Sůl | 1,1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.