Popis
Komplet Menu. Kousky telecího masa dušené s kořenovou zeleninou v omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. Přílohu tvoří rýžové těstoviny penne.
Hlavní jídlo i s přílohou v dvoukomorové mísce.
Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě - uvolněte fólii na protilehlých stranách misky
a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C na cca 10 min. 3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.
Po odstranění fólie je možné pokrm konzumovat přímo z misky nebo přendat na talíř.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby - 1,5 rok
rýžové těstoviny (38%) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma), telecí líčka (17%), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), voda, červené víno (10%), rajský protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr, citron, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), divoké koření.
Hmotnost | 350 kg |
Porce | 1 |
Informace pro alergiky | celer. |
Energetická hodnota | 519 |
Tuky | 3,6 |
Nasycené mastné kyseliny | 1,3 |
Sacharidy | 17,8 |
Cukry | 3,7 |
Bílkoviny | 6,9 |
Sůl | 1,2 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.