Popis
Komplet Menu. Kousky vepřového masa ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a kořením garam masala. Přílohu tvoří směs dlohozrnné a indiánské rýže.
Hlavní jídlo i s přílohou v dvoukomorové mísce.
Způsob přípravy: 1) V mikrovlnné troubě - uvolněte fólii na protilehlých stranách misky
a ohřívejte cca 2-3 minuty (900W) nebo dokud nebude jídlo teplé. 2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené maximálně na 130°C na cca 10 min. 3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min.
Po odstranění fólie je možné pokrm konzumovat přímo z misky nebo přendat na talíř.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1°C do +30°C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Doba spotřeby - 1,5 roku
rýže dlouhozrnná a indiánská (40%), vepřová kýta (17%), kokosové mléko sušené (dehydratovaný extrakt z dužiny BIO
kokosových ořechů 97,5%, BIO maltodextrin 2%, BIO arabská guma 0,5%), voda, smetana, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), koření garam masala (2%) (koriandr, kmín, jamajský pepř, muškátový oříšek, pepř, kardamom, hřebíček, fenykl a bobkový list).
Hmotnost | 380 kg |
Porce | 1 |
Informace pro alergiky | smetana. |
Energetická hodnota | 567 |
Tuky | 6,8 |
Nasycené mastné kyseliny | 2,9 |
Sacharidy | 12,4 |
Cukry | 0,3 |
Bílkoviny | 7,7 |
Sůl | 1,1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.