Shipping CZ 65,- | SK 5€ | EU 15€ | 3% registration

Bramborová polévka EXPRES MENU (600g)

79 Kč
Dostupnost: U dodavatele
Kód: EM/24
Bramborová polévka EXPRES MENU (600g)

Detailní popis produktu

Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem.

NÁŠ TIP! K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.

SLOŽENÍ

voda, brambory (8 %), směs polévkové zeleniny (mrkev, hrášek, květák, brokolice, kapusta, kedlubna), rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, cibule, česnek, sůl kamenná, majoránka, pepř, kmín.

SNADNÁ PŘÍPRAVA

Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. 

JAK OHŘÁT?

1) vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř
2) sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min
3) přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě


INFORMACE O PRODUKTU

✓ snadná příprava a skvělá chuť
✓ hotový sterilovaný pokrm vyrobený z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů v ČR
✓ dlouhá doba spotřeby (až 36 měsíců) bez nutnosti chlazení ( skladování +1 až +30°C )
✓ poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv a lepku 

✓ otevřený výrobek uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin

OBSAH BALENÍ

✓ počet porcí: 2
✓ obsah: 600g

Doplňkové parametry

Kategorie: Polévky
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 600 kg
Porce: 2
Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny
Energetická hodnota: 165
Tuky: 1,3
Nasycené mastné kyseliny: 0,43
Sacharidy: 6,0
Cukry: 0,5
Bílkoviny: 0,9
Sůl: 1,14

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.