Shipping CZ 65,- | SK 5€ | EU 15€ | 3% registration
  • 1 z 2
 

Zelná polévka s klobásou EXPRES MENU (600g)

 
Dostupnost Ihned k odeslání (5 ks)
89 Kč
   
Kód produktu EM/15
Značka Expres menu
Kategorie Polévky
Záruka 3 roky
 

Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.

NÁŠ TIP! Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.

SLOŽENÍ

hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), zelí kysané (13 %) (zelí bílé, voda, sůl, kmín), vepřová klobása (4 %) (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), smetana, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, řepkový olej, česnek, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, bobkový list.

SNADNÁ PŘÍPRAVA

Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. 

JAK OHŘÁT?

1) vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř
2) sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min
3) přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě


INFORMACE O PRODUKTU

✓ snadná příprava a skvělá chuť
✓ hotový sterilovaný pokrm vyrobený z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů v ČR
✓ dlouhá doba spotřeby (až 36 měsíců) bez nutnosti chlazení ( skladování +1 až +30°C )
✓ poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv a lepku 

✓ otevřený výrobek uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin

OBSAH BALENÍ

✓ počet porcí: 2
✓ obsah: 600g
Hmotnost 600 kg
Porce 2
Informace pro alergiky smetana
Energetická hodnota 251
Tuky 4,3
Nasycené mastné kyseliny 1,52
Sacharidy 4,2
Cukry 0,5
Bílkoviny 1,2
Sůl 1,2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.