Doprava od 65,- | SK 5€ | PL 30ZŁ | 5% registrace

VELKÉ MOTORY A MOŘE - KURZ

Jste narozeni před rokem 1980 a potřebujete si například v Norsku půjčit rybářský motorový člun nebo loď? Právě pro Vás jsme připravili kombinovaný kurz jehož základem je VMP (vůdce malého plavidla) rozšířený o MC (příbřežní plavbu na moři do 1 námořní míle kdekoliv na světě). Tento kurz vám pomůže získat průkaz k vedení motorových lodí a skútrů s neomezeným výkonem motoru ve vnitrozemí i částečně na moři.

motorak.001

KDE SE MŮŽETE PLAVIT?

Kdekoli po vnitrozemských vodách a na moři „kolem břehu". S touto kombinací se budete moci plavit i na moři ve dne do vzdálenosti 1 námořní míle od břehu, tedy skoro dva kilometry. A to po celém světě.


PRŮBĚH KURZU

K získání průkazu pro neomezený výkon motoru je nutné absolvovat teoretický a praktický výcvik. Teprve po absolvování obou částí se můžete hlásit k závěrečné teoretické zkoušce na Plavebním úřadu.

  • TEORIE

K získání průkazu pro neomezený výkon motoru je nutné absolvovat teoretický a praktický výcvik. Teprve po absolvování obou částí se můžete hlásit k závěrečné teoretické zkoušce na Plavebním úřadu.

  • PRAXE

Pro tuto úroveň je vyžadován praktický výcvik na motorové lodi. Ten se koná většinou v následujícím týdnu na naší lodi na Vltavě. Vyrážíme z naší mariny v Davli u Prahy a praktická část trvá zhruba půl dne.

  • PŘIHLÁŠENÍ K ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠCE

Po absolvování praktické části se můžete přihlásit na závěrečnou teoretickou zkoušku, která se koná na pobočkách Plavebního úřadu v Praze, Děčíně a Přerově. Přihlášení online je velmi jednoduché. Budete potřebovat digitální kopii potvrzení od lékaře a potvrzení o absolvování praktické části kurzu, které od nás dostanete do emailu. Správní poplatek 500 Kč je nutné uhradit online platební kartou.


KOLIK STOJÍ KURZ?

Cena 7000,- (včetně DPH) za kombinovaný kurz VMC + MC


JAK SE PŘIHLÁSIT DO KURZU?

Pro přihlášení do kurzu nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 604 3877 76 nebo písemně na smartarcticfox@gmail.com  Jste z Liberce nebo okolí? Navštivte nás osobně v libereckém showroomu.

Těšíme se na slyšenou / viděnou.

Filip Souček | SAF rybolov