Shipping CZ 65,- | SK 5€ | EU 15€ | 3% registration

Hodnocení obchodu

5,0 520 hodnocení
Přidat hodnocení
5
512x
4
7x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Martin Pejcha | 23.9.2022
PH Avatar autora Peter Hlaváč | 14.9.2022
Spokojenost,možno by bylo dobré véčši prostor na obratlik.
SS Avatar autora Stanislav Satynek | 12.9.2022
Obrovská spokojenost s nákupem, udělal jsem už několik objednávek a nikdy zatím žádné problémy. Vše dodáno včas, parádní komunikace, kvalitní sortiment. Je vidět, že tady vědí, co dělají a baví je to. Přesně takhle má vypadat rybářská speciálka. Za mě nejlepší shop na mořský rybolov. Děkuji
JS Avatar autora Jiří Sporysz | 12.9.2022
Byť zboží nebylo skladem, telefonicky jsme se perfektně domluvili na řešení a dopadlo to díky velice ochotným představitelům obchodu nad očekávání dobře. Palec nahoru. Budu zase nakupovat hlavně moře.
JB Avatar autora Josef Bojanovský | 9.9.2022
JS Avatar autora Jan Staněk | 9.9.2022
Maximálně spokojený.Perfektní přístup. Nákup elektrického multiplikátoru WFT SEA KING 800, celé Norsko 10 dní bez problému. Doporučený ostatní sortiment využit s velkým efektem. Dík
AU Avatar autora Antonín Umorčík | 7.9.2022
Velmy spokojen
TS Avatar autora Tomáš Sadílek | 5.9.2022
PL Avatar autora Petr Lucovič | 5.9.2022
JK Avatar autora Jaroslav Klinger | 5.9.2022
Kvalitní zboží, dobré rady, profesionální přístup! Doporučuji! J.K.
JM Avatar autora Jiří Mlýnek | 2.9.2022
FH Avatar autora František Hrobský | 29.8.2022
PP Avatar autora Peter Petranský | 24.8.2022
Takto si predstavujem internetový obchod. Super komunikácia cez telefón, ako v kamennom obchode. Ďakujem za cenné rady a doporučenia. Je vidieť, že má Filip dlhoročné skúsenosti a je zažratý do rybolovu. Super????.
SP Avatar autora Stanislav Pavlan | 23.8.2022
Odzkoušeno a super.
MS Avatar autora Mgr. Filip Souček (Administrátor) 23.8.2022
Děkujeme za zpětnou reakci pane Pavlane! S pozdravem, F.S.
PK Avatar autora Petra Kuderová | 22.8.2022
Super!!!!!
MS Avatar autora Mgr. Filip Souček (Administrátor) 23.8.2022
Díky za zpětnou vazbu paní Kuderová. Expres Menu je kvalitní vakuované jídlo, na které se na cestách můžete opravdu spolehnout! S pozdravem, F.S.
Avatar autora Ladislav Čepelák | 19.8.2022
Rychlé doručení a vše v pořádku. Spokojenost.
MS Avatar autora Mgr. Filip Souček (Administrátor) 23.8.2022
Děkujeme za hodnocení pane Čepeláku, těší nás to! S pozdravem, F.S.
JB Avatar autora Jan Beckert | 16.8.2022
MS Avatar autora Mgr. Filip Souček (Administrátor) 23.8.2022
Ahoj Honzo, už vím, že nikdy nedáváš více jak 4 hvězdy, takže díky za hodnocení! : ) F.
JP Avatar autora Jiří Provazník | 15.8.2022
Velmi spokojený a majitel je zapálený pro rybařinu s praxí v Norsku. Člověk na svém místě!!! DĚKUJI. Ing. Jiří Provazník
MS Avatar autora Mgr. Filip Souček (Administrátor) 23.8.2022
Zdravím Vás pane Provazníku, vzpomínám si na opravdu přátelský a příjemný rozhovor. Díky za reakci! S pozdravem, F.S.
RP Avatar autora Radko Papež | 12.8.2022
Objednané zboží bylo dodáno v čas a dobré kvalitě. S obchodem jsem spokojen. Doporučíme známým.
MS Avatar autora Mgr. Filip Souček (Administrátor) 23.8.2022
Dobrý den pane Papeži, děkujeme za hodnocení a případné doporučení našeho obchodu. Jsem s pozdravem, F.S.
Avatar autora Jan Šotek | 11.8.2022
MS Avatar autora Mgr. Filip Souček (Administrátor) 23.8.2022
Děkujeme za hvězdy pane Šotku! S pozdravem, F.S.

Stránka 1 z 26 , položek celkem: 520