Popis
Neohebný porcovací nůž na maso a ryby F. Dick Ergogrip v délce 13, 15, 18 a 21cm. Tuhá čepel umožňuje snadné podřezávání ryb během rybolovu přímo na lodi a při následném filetování na břehu ho oceníte především při překrajování kostí, páteře a ploutví. Nůž samozřejmě využijete celoročně v kuchyni, je ideální ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb. Je rovněž ideální například pro stahování kůže.
TECHNICKÉ PARAMETRY
✓ délka čepele: 13-21cm
✓ materiál: nerezová ocel
✓ materiál: nerezová ocel
✓ rukojeť: ErgoGrip
OBSAH BALENÍ
✓ počet (1ks)
✓ barva (dle obrázku)
✓ balení (PVC pochva)
FILETOVÁNÍ LOSOSA S NOŽEM F. DICK
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.