Doprava od 65,- | SK 5€ | PL 30ZŁ | 5% registrace

SAF rybolov - hlavním partnerem pořadu "Za rybami světových moří" - 2. díl Norsko

Být součástí dobrých projektů je vždycky radost! Pořad Za rybami světových moří je cestopisný, vzdělávací, motivační a zábavný v jednom celku. Je v podstatě detailně zpracovaný a přitom nevtíravý. Norští začátečníci se mohou lecčemu naučit a pro ostřílené severské vlky to může být fantastická retrospektiva jejich cestování v norských vodách.

V tomto rybářském dokumentárním filmu společně procestujeme hned několik lokalit. Začneme na jihu středního Norska ve vyhlášené turistické oblasti Aukan, která se nachází hned vedle známých norských ostrovů Hitra a Smola. Dále budeme pokračovat do jedné z nejlepších rybářských destinací světa a to konkrétně do malé vesničky Hasvåg, která je známá pro svojí členitost a především nedaleký pobřežní šelf plný nádherných ryb. Naše putování pak zakončíme na severu Norska v oblasti Hasvik, ve které se zaměříme na zdejší nepopsatelnou přírodu a halibuty.

Pojďte se s námi ponořit do sledování rybářského dokumentárního filmu, ve kterém se dozvíte zajímavé informace o mořském rybolovu v Norsku, zdejších rybích druzích, technikách rybolovu a úspěšných i neúspěšných nástrahách. Vydejte se s námi do děje naší netradiční rybářské expedice, podívejte se na to, jak se cestuje a chytá v severním moři, které je vyhlášeno svojí rozmanitostí a bojovnými druhy ryb. Dokument pro všechny malé i velké rybáře, cestovatele, dobrodruhy a správné nadšence i fanoušky Petrova cechu.

"Tight lines, Filip