Doprava od 65,- | SK 5€ | PL 30ZŁ | 5% registrace

Nádoba na tavení a odlévání olova Lyman Lead Pot

Kód: LYM/2867795
1 200 Kč
Ihned k odeslání (1 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nádoba na tavení olova LYMAN LEAD POT se zobáčkem pro snadné zpracování taveniny. Umožňuje použití libovolného zdroje tepla pro tavení olova. Díky plochému dnu je zníženo riziko převrhnutí nádoby.

UPOZORNĚNÍ: Pec není určena k tavení zinku, pokud dojde k jejímu znehodnocení touto cestou, nebude uplatněna záruka. Olovo a jeho výpary jsou toxické. Roztavené olovo může způsobit popáleniny. Používejte odpovídající ochranné pomůcky.


TECHNICKÉ PARAMETRY

  • obsah nádoby cca 4.5kg olova
  • nalévací zobáček
  • ploché dno

POZOR: Buďte velmi opatrní, aby se nedostala žádná voda do roztaveného olova. Dokonce i malá kapka tekutiny bude explodovat a prudce stříkat horké olovo, které může letět do vzdálenosti i několika metrů. Noste bezpečnostní brýle při každém používání. Používejte pec pouze v oblastech, kde je zajištěno dostatečné větrání. Uchovávejte potraviny a nápoje mimo pracovní plochu. Umyjte si ruce před jídlem nebo kouřením. Pokud je pec studená bude pravděpodobně krátce kapat olovo z výpusti při zahřívání. Ujistěte se, že pod výpustí máte záchytnou kovovou vaničku, která tyto úkapy zachytí. Nikdy netlučte na ventilovou tyč k zastavení úniku.

UPOZORNĚNÍ: Tavení olova a lití olova způsobuje vrozené vady, jiné reprodukční obtíže a rakovinu. Ochranným oděvem se pokuste snížit riziko expozice kontaminace z olova, které je ve vzduchu, v prachu i na kůži a je neviditelná. Udržujte děti a těhotné ženy mimo prostor během provozu pece. Rizika můžou být snížena, ale nebudou kompletně odstraněna: se silným větráním, mytím rukou ihned po použití přípravků, před jídlem či kouřením, a čištění povrchů a podlah s jednorázovými ubrousky poté, co se prach usadil. Používejte silnou ventilaci větrání.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pece - naběračky
Objem: 4.5 kg
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: